Plugg plugg och åter plugg

Inte skrivit på ett tag men det är mest för att det inte hänt så mycket att skriva om.
Igår började jag plugga vid 10 på morgonen och la ner pluggandet vid 12 på natten. Skoj lördag.
Idag träffade jag Carro och Karn i bibblan kl 12 och där satt vi tills kl 16 och pluggade. Ikväll blir det fortsatt plugg med en deadline kl 8 imorgon så lär det bli plugg inpå småtimmarna inatt.
I övrigt var inte mina värktabletter så effektiva som jag hade hoppats på med tanke på alla varningsetiketter. De gjorde mig yr och illamående men tog inte bort så mycket av smärtan, men jag blir iaf inte pigg av dem, det är väl alltid något. Ska försöka ta Tradolan på morgonen då de är bäst på att dämpa smärta, sedan ta de nya Dexofen på kvällen för att ta bort värsta udden men ändå tillåta mig att sova.
Men nu är det tillbaka till böckerna som gäller. Återkommer i veckan, om jag inte dött av Information Overload :<

Plugg plugg plugg

Då var klockan 05.30 och jag råkade vakna nyss. Eftersom att somna om inte riktigt är min grej så gick jag upp och tänkte ta mig ut på en liten morgonpromenad i snöyran innan det är dags att sätta igång med dagens pluggande. Tack vare våra lärares briljanta förmåga att planera har vi bara 2 tentor, 2 arbeten och till arbetena 2 seminarier de närmsta 2 veckorna. Skoj.
I övrigt hämtade jag ut nya värktabletter häromdagen och det verkar som om jag faktiskt kan sova efter jag tagit dem, vilket är en sjukt bra förbättring jämfört med de andra. Sen blir man ju dock lite skeptisk när det står såhär på asken:
  • Intag av Dexofen tillsammans med vissa andra läkemedel eller alkohol liksom överdos av Dexofen kan snabbt medföra livshotande andningsförlamning och hjärtpåverkan.
  • Alkohol ska aldrig tas tillsammans med Dexofen.
  • Drick aldrig alkohol inom 1 dygn före eller minst 2 dygn efter intag av Dexofen.
Men jag får iaf sova.

Nytt år, nya tag och mindre skägg

Jaha, man kanske skulle inleda detta året med att faktiskt skriva lite mer här. Vilket om jag känner mig själv rätt kommer vara i sådär 1 vecka sen händer inget vettigt att skriva om.
Men kan väl låtsas som att jag kommer vara duktig och skriva lite.

Har haft lite kontakt med en läkare här i Växjö som tidigare undersökt mig angående ryggen. När han fick reda på hur jag hade det med smärta och sömnproblem så skrev han ut nya tabletter till mig som jag ska hämta på apoteket imorgon tänkte jag, så håll tummarna att de inte gör mig lika pigg som mina Tradolan. Han skulle även skriva en remiss till en ny magnet-röntgen då den tekniken utvecklats en hel del sedan jag senast gjorde en, så får hoppas på att de hittar något som kanske går att fixa till!


För övrigt har jag använt min rakapparat som jag fick i julklapp så nu är jag len som en barnrumpa i ansiktet, vilket säkert var ett år sedan sist, saknar att klia i det när jag tänker... men är rätt skönt ändå :)


Tankar om ett år...

Då var det väl dags att tänka lite på året som passerat. För mig har det varit ett väldigt omväxlande år så det är väl lika bra att göra en sammanfattning utan ordning eller tidsuppfattning.

Sommaren spenderades inlåst på Telenor för sommarjobb på faktureringsavdelningen där många nya personer hamnade i ens liv. De andra sommarjobbarna Jenny och Linn samt syster och uuhhm, vad hon nu hette :o. En Louise som jobbade på en annan avdelning som man inte sett sedan hon flyttade från campus. Alla underbara ordinarie med Olle i spetsen, en man som börjar varje morgon med en Guldnougat och en cola kan man ju inte annat än gilla.

En C-uppsats som skrevs med Viktor och som blev förjävla bra om jag får säga det själv, vilket jag får, för det är min blogg. Hade så sjukt kul när vi gjorde den och när vi sedan fick VG var det en bekräftelse på vår fantastiskhet.

Jag har också poäng och behörighet att plocka ut en kandidatexamen i systemvetenskap, vilket inte är fy skam heller.

Ännu en nollning har genomförts med massor av nya fantastiska människor, framför allt de 2 systemvetarna jag adopterat och guide'ar i deras pluggande.

En ny klass och ett nytt program har påbörjats, nämligen Master in information systems. Det är kul att plugga på engelska men man hade kanske önskat lite högre kvalitet på utbildningen. Detta har lett till ytterliggare bekantskaper från Sverige, Thailand och andra obskyra platser.

En sjukdom som tog ett starkare tag om mormor till den grad att hon inte längre kände igen oss och som slutligen tog henne helt ifrån oss. Vilket också ledde till min första begravning.

Min rygg som varit ett problem under så lång tid har i princip blivit värre under året vilket lett till ett antal sömlösa nätter med eller utan värktabletter.

Året avslutades dock på ett väldigt bra sätt, först Julfirande i Karlskrona med min familj som följdes upp med nyårsfirande med min andra familj, mina underbara vänner i Växjö med inslag av Karlskrona, Stockholm och annat, helt fantastiskt <3.

RSS 2.0