On the pill

Jahap, ännu en sömnlös natt, mycket spännande....
Ikväll hade jag ännu mer ont i ryggen än häromnatten då jag faktiskt fick lite sömn efter promenaden och så.
Det största problemet (bortsett från att det gör för jävla ont) är den lite smått dryga cirkel man hamnar i.

Jag har för ont i ryggen för att sova vilket gör att jag tar värktabletter för att det inte ska göra så ont. En av de ovanligare biverkningarna, som jag lyckas drabbas av, är att man blir pigg. Detta leder ganska naturligt till att jag inte kan sova, så frågan är då, ska man vara vaken och ha ont eller ska man vara vaken och ha mindre ont.
Det kanske låter bra att ha mindre ont och inte sova men problemet med det är de värktabletter som fass.se skriver så här om:
Tradolan Retard är ett morfinliknande smärtstillande läkemedel som verkar på speciella celler i det centrala nervsystemet (hjärnan och ryggmärgen).
Tradolan Retard används för behandling av måttlig till svår smärta.

Inatt blev det iaf värktabletter.

Snöstorm

Klockan är nu 04:24 och jag är precis hemkommen från en "morgonpromenad".
Då min det kändes som om nån petade in ett antal knivar i ryggen så fort jag försökte ligga ner i sängen gav jag upp tanken på att få sömn inatt efter 30 minuter ungefär.
Det självklara att göra var då att ta en morgonpromenad, eller kvällspromenad om man nu vill kalla det för det.
Så jag klädde på mig lite kläder och gick ut för att möta SNÖSTORMEN!. Jag blev lite besviken. Visserligen snöade det en del, men jag hade förmodligen mött större luftmotstånd om en astmatisk hamster vid namn Örjan hostat på mig. Men trots detta blev det en timmes promenad och nu är frågan om det är nån idé att lägga sig igen, eller om man helt enkelt är vaken hela natten, sen pluggar hela dagen, sen har styrelsemöte, sen har middag med Oscar och Anita, sen sover.
Yeye, den som är vaken får se.

Björnbärsglass och Alvedon

Igår var det alltså sista Pudas, sen ska de slå igen och föreningen ska läggas vilande. Pudas är för övrigt den äldsta studentpuben i Växjö, om det nu finns nån som läser här och inte vet det.
Så igår åkte overallen på och vi var där när de öppnade för att ta in hela stämningen. Självklart blev det sång i kön med Jens som tonsättare. Självklart blev det kapsning. Självklart blev det alldeles för mycket öl. Självklart blev det taxi till Statoil. Självklart blev det en dubbel cheese. Självklart blev det någon som sov på min soffa. Själklart Pudas. <3
Så nu sitter jag i shorts och en t-shirt och äter min hemlagade björnbärsglass tillsammans med ett par alvedon.
Strax bär det av till kollektivet för lite mys innan folket sprids över landet igen.

Plugg and Play

Middagen med Oscar och Anita blev som vanligt trevligt och på menyn var det Lax med massa grönsaker till (Brocoli, Harit Coverts, Sockerärtor och Sparris) samt en kall sås med fetaost och chili. Den efterätt som kanske gjordes blev faktiskt helt okej och kan därför erkännas. Det var en form av björnbärsglass eller björnbärssorbé kanske man kan kalla det, och till det riven mörk choklad.
Denna dag har spenderats till största delen med plugg då vi har en deadline på söndag. Men detta tidiga pluggande gör nog att de flesta tänker: "Va, pluggar han så långt innan?!" och ja det gör han faktiskt för denna helg kommer bli sjukt nice. Viktor och Klara kommer nämligen på besök för en långhelg här för att hälsa på mig... och för att det är sista pudas, men framför allt för att hälsa på mig.

Till helgen kommer även föräldrarna upp då syster ska flytta till en ny lägenhet. Inte för att jag kan bära nåt för ryggen, men jag och Anita bestämde att vi kan sitta i ena lägenheten och packa upp medan de stora och starka får bära.

Ser fram emot en awesome och upptagen helg!

Han är rätt märklig den där...

Jag har funderat lite...
När jag är ute och går eller ska till affären eller nåt liknande kommer jag ofta på mig själv med att jag nynnar lite, inte på nån särskild melodi eller nåt utan mest, låter lite.
Häromdagen när jag gick till ica mötte jag ett par som kollade lite skumt på mig men jag tänkte inte så mycket på det förrän jag kom på att, Fan.. jag nynnade nog när de gick förbi mig. Detta satte igång en liten tanke i mitt huvud som slutade i hur det måste se ut för de jag möter.
När de möter en 175 cm lång 24-årig kille med hår som står åt alla håll och skägg som står åt ytterligare några håll, som med en ganska uppgiven min går omkring och nynnar lite.
Det är tur folk är förstående i närheten av campus, annars hade man väl blivit satt på St. Sigfrid.

I övrigt kommer Oscar och Anita på mat ikväll, lax står på menyn och så har jag gjort en liten efterrätt med. Om den blir bra, blir den inte bra har jag inte gjort nån efterrätt och så stryker vi ett streck över hela den tanken.

RSS 2.0