Jul och sånt...

Har inte direkt haft tid att uppdatera här på ett tag. Vi kan väl säga att det är för att det har varit väldigt mycket plugg senaste månaden och att det inte alls har att göra med att en viss expansion till ett visst dataspel har släppts.
Fast det är faktiskt plugget som tagit väldigt mycket tid senaste veckorna med tentor och arbeten som ska in och mer plugg lär det bli under julen då det väntar tenta i Januari och även då arbeten som ska in :< .

Julen firas för övrigt hemma hos oss i Karlskrona i år med familj och snö, för jäklar vad det snöar alltså. Jag och pappa har spenderat hela förmiddagen av julafton med att titta genom fönstret på alla som kör fast eller försöker komma iväg med sina bilar. Hade dessa spektakel filmats hade det lätt kommit in på imdb top 250.

Nyår kommer för andra gången firas i Växjö och med Kollektivet Svalan. Med tanke på de alla förslag och funderingar och den planering som skapats skulle vi nog kunna matcha invigningen i Peking-OS i planering.
Har för övrigt inhandlat ny vit skjorta och väst till nyår, så fint kommer det bli!.
God Jul och Gott Nytt År!

Sova?

Det har varit en ganska märklig vecka, eller senaste 10 dagarna eller nåt sånt iaf. Det började för ett tag sedan med att min datorstol gick sönder, vilket ledde till att jag fick använda en pinnstol från köket.
Datornörd som man är spenderas sedermera ganska mycket tid på sagd pinnstol vilket förmodligen resulterade i att min redan trasiga rygg fick ett infall och krackelerade fullständigt. Detta ledde till tidigare inlägg om värktabletter och slutade med att jag först sov nån stans mellan 10 och 12 timmar, på fem dygn och nu resulterat i att jag sovit ungefär varannan eller var tredje natt.
I måndags snodde jag dock till mig Morgan och hans bil och så drog vi till Jysk och köpte kontorsstolen Magnus, med hög rygg. Så vi får hålla tummarna att några dagar till på denna fixar till ryggen lite iaf.

I övrigt är det som vanligt plugg på torsdagskvällarna i form av artikelläsning, summering och analysering, vilket är snäppet tråkigare än att själv plantera ett äppelfrö och sedan titta på det tills det är färdiga äpplen.

RSS 2.0